Merken

Bij Bolbikes kan je naast onderhoud en herstellingen terecht voor aankoop en lease van fietsen van onderstaande merken!

Stel je droomfiets naar eigen wens samen!
Velo De Ville
Stel je droomfiets naar eigen wens samen!

Bij Velo De Ville kan je terecht voor elk soort fiets. Zoek je een e-bike, een sportieve fiets, een stadsfiets? Of misschien een fiets voor de wat meer gevarieerde parcouren? Velo De ville heeft voor elk wat wils en het mooie is dat je elke fiets uit het assortiment helemaal op maat en naar wens kan bestellen. Wij hebben steeds een demo fiets ter beschikking. En via de website van Velo De Ville kan je je droomfiets configureren.

Scott Bikes
Scott
Scott Bikes

Dit sportieve merk uit de Verenigde Staten biedt voor elk wat wils. Het Scott assortiment bestaat uit o.a. trekking fietsen, mountain bikes, elektrische fietsen. Daarnaast kan je voor de jeugd terecht voor dit merk. Bij Bolbikes kan je eender welke fiets bestellen. Meer informatie krijg je in onze winkel maar je kan ook al eens een kijkje nemen op de website van Scott.

Fietsen uit Sint-Niklaas
Oxford Bikes
Fietsen uit Sint-Niklaas

Je moet het niet altijd ver gaan zoeken. Met een fiets van Oxford Bikes koop je prijsbewust oerdegelijke Belgische topkwaliteit uit Sint-Niklaas.

Ook dit merk biedt alle soorten fietsen in diverse maten, voor zowel dames, heren als kinderen. Kom langs in onze winkel voor meer informatie en een testrit of neem een kijkje op de website van Oxford Bikes.